Mark & Anläggning

Ett trädgårds- eller markanläggningsuppdrag kan vara allt från renovering av ytskikt som till exempel stenläggning, gräsmatta och plantering, till mer omfattande projekt som innefattar schaktning, dränering och renovering av tätskikt.

Gårdsrenovering och tätskiktsrenovering

Vi kan hjälpa er från grunden, från markinspektion till ytskikt. Vi ansvarar för och utför alla moment, från tätskikt, isolering och betongarbeten till ytskiktsanläggning.

Gröna tak

Vi anlägger med sedum eller planterar växter och träd direkt i jordbäddar anpassade för tak och terrass.

Stensättning

Vi utför alla typer av stenbeläggningar vare sig det gäller natursten eller betongsten. Vi har stort fokus på helhetslösningar där vi skapar en harmonisk övergång mellan olika material, allt noggrant anpassat efter projektet.

Design & Växtval

Är du i början av din planering? Vi kan hjälpa dig med både större och mindre jobb.

Vi ritar och tar fram förslag efter dina önskemål. Vår personal kan växter och är duktiga på att ta fram förslag på allt från urnor och sommarblommsplanteringar till paradrabatter samt träd och buskar för både prydnad och nytta.

Vi har koll på ståndorter och zoner och kommer med välanpassade förslag som passar platsen. Allt för att säkra en god etablering och tillväxt. Vill ni så kan vi dessutom hjälpa till med skötseln.


Kontaktformulär