Vad gör Etni till en drömarbetsplats?

På Etni letar vi efter rätt människor i enlighet med våra ledord ”Vi anställer människor, inte tjänster. Personalen är företaget.”

Vi tar hand om vår personal och ser till att man alltid har rätt verktyg för jobbet. Vi lägger stor vikt på ergonomi och arbetsmiljö. Du ska känna dig säker på jobbet och ha kul samtidigt!

Här är det inte ovanligt att personalen sitter kvar efter jobbet, umgås, äter popcorn eller mjukglass från våra maskiner och kanske kör en flipperturnering!

Nu söker vi nya medarbetare 2024!

Kollektivavtal & Friskvård

Fokus på Säkerhet, Ergonomi & Arbetsmiljö

Utbildade & Erfarna Medarbetare

Sök jobb hos Etni

Är du en positiv och duktig person som brinner för utemiljö och delar vår vision om hur man ska arbeta effektivt och miljövänligt?

På Etni trivs vi ihop och tror på att både likheter och olikheter är positivt i en arbetsgrupp. Det viktigaste är att man har en bra inställning till arbetet och kollegorna.Vi kan berätta mycket mer om personalvård och roliga arbetsuppgifter, spännande kunder och inkluderande kultur.

Är du intresserad skicka oss ett meddelande eller ring! 

Berätta gärna lite om dig och dina erfarenheter i branschen och vad som gör dig till en riktigt bra arbetskamrat. Kanske blir du vår nästa kollega!

Kontaktformulär