Sök jobb hos Etni

Är du en positiv och duktig person som brinner för utemiljö och delar vår vision om hur man ska arbeta effektivt och miljövänligt? På Etni trivs vi ihop och tror på att både likheter och olikheter är positivt i en arbetsgrupp. Det viktigaste är att man har en bra inställning till arbetet och kollegorna.

Skriv gärna ett meddelande i formuläret här nedanför om du är nyfiken på att jobba hos oss. Berätta lite om dig och dina erfarenheter i branschen och vad som gör dig till en riktigt bra arbetskamrat. Kanske blir du vår nästa kollega?

Aktuella tjänster

Vi söker 2 nya medarbetare till vårt gäng i Västerhaninge

Vi söker nu medarbetare till vårat härliga gäng nere på Berga (försvarsmakten) i Västerhaninge. Du måste gilla att samarbeta i grupp men även klara av att jobba mycket ensam med eget ansvar, vara flexibel då förändringar i verksamheten kan ske med kort varsel. God fysik är en förutsättning då det under växtsäsongen är det mycket gräsklippning, trimning, slyröjning, större rensningar, trädarbeten, reparation och underhåll m.m. Under vintersäsongen så är det mest slyröjning, snöskottning och sandning.

För rätt person erbjuder vi omgående anställning.

Läs mer här

Jobba hos Etni

Vad kul att du vill jobba med oss! Berätta mer om dig själv och vad du gjort tidigare och vilken utbildning du har så hör vi av oss!

E-post

info(a)etni.se

Telefon

08-663 32 00

Adress

Postadress:
Fållnäsgatan 64
122 48 Enskede
Sverige

Besöksadress:
Harpsundsvägen 96
Bandhagen

Sociala medier