Etnis historia
och framtid

Etni startades 2014 av ägare med mer än 25 års branscherfarenhet och har verkat inom skötsel av utemiljöer med stort fokus på bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Detta gör att vi har stor erfarenhet och vet vad som krävs för att skapa en tilltalande och fungerande utemiljö för de som bor och vistas i den.

Nu har vi kommit så långt i vårt arbete att vi har bytt ut våra bilar och verktyg från fossildrivna till eldrivna och vi arbetar ständigt på att hitta nya sätt att bli ännu mer klimatneutrala. Vårt arbete med hållbarhet har alltid högsta prioritet. 

I vår strävan att arbeta på ett klimatsmart sätt har vi fått flera positiva bieffekter som till exempel att arbetet blir mer ergonomiskt eftersom verktygen är både lättare och tystare. Detta gör också att vi arbetar säkrare och stör mindre vilket är mycket uppskattat av våra kunder.

Våra omfattande kunskaper och stora erfarenhet inom bekämpning av invasiva växter blir större för varje säsong och målet är att vi ska vara den firma ni kontaktar när ni behöver hjälp med bekämpning.

Kontakta oss

Vill du ha vår hjälp eller söker du jobb på Etni?
Välkommen att höra av dig!

E-post

info(a)etni.se

Telefon

08-663 32 00

Adress

Postadress:
Fållnäsgatan 64
122 48 Enskede
Sverige

Besöksadress:
Harpsundsvägen 96
Bandhagen

Sociala medier